Bed & Breakfast

Vårt bed & breakfast är enbart öppet under utvalda helger under 2019 (ca 1 per månad) - och vi erbjuder då ett underbart paketerbjudande! Läs mer här.

Vi vill att våra gäster ska känna att de kan dyka upp när dem vill. Och när än de behöver. Ensam, med en kompis eller tillsammans med hela släkten. De ska spendera en natt, en helg eller flera veckor. 

Folk beskriver detta ställe som en skön kombination av ett roligt sommarläger, och den perfekta tillflyktsorten för en romantisk helg. 

Det finns inget schema här. Självklart så finns det några få tillfällen under dagen, som måltider, man kan förhålla sig till men vi ser helst att alla tillämpar en skön "moment to moment-filosofi". 

Så, det är helt enkelt helt upp till Er, våra gäster, att avgöra hur du vill spendera dagen: man kan krypa ner bland kuddar och växter i orangeriet - tillsammans med en mysig bok (vi har ett litet vandringsbibliotek här), ta en avslappnande promenad i skogen, umgås med andra gäster i konststudion, delta i en yogaklass eller följ med på arrangerade utflykter i den vackra Bergslagen (längdåkning, vandring, kajak, fiske osv). Vi hyr ut komplett utrustning för längdåkning - läs mer här!

asphyttan metta house stugan

Stugan

Den här lilla pärlan ligger lite avsides, med privat badrum och en terrass som blickar ut mot den vackra skogen.

asphyttan metta house loftet

Loftet

Det här loftet förvandlas ofta och gärna - den passar familjen, kompisgänget och ibland funkar den som ett flerbäddsrum för solo-besökare.

Asphyttan metta house rum 1

Rum 1

Ett dubbelrum för par och goda vänner!

asphyttan metta house rum 2

Rum 2

Ett dubbelrum för såväl par som goda vänner - och i detta rum kan du också bo med husdjur!