En högtid är ju till för att firas!

Vad ska ni fira? En födelsedag, en förlovning, möhippa, jobbframgång? Oavsett så lovar vi att göra vårt yttersta för att det blir ett riktigt lyckat firande - genom att erbjuda paketlösningar som tillåter er att luta er tillbaka och njuta av ögonblicken!

Och vilka är vi då? Vi är Asphyttan Metta House - ett Bed & Breakfast som ligger ca 1 mil söder om Filipstad och mitt i natursköna Bergslagen. 

Paketlösningar

Det kanske låter lite inrutat, med paketlösningar - men så är det icke - vi skräddarsyr så att det passar just era behov.

Här ges ett exempel på hur ett firande kan se ut:

Checka in sällskapet. Samla sen ihop gänget för eftermiddagsaktiviteten (välj mellan massage-behandlingar, kul naturutflykter eller yoga) varva sen ned med en fördrink i orangeriet avnjut en god middag och avsluta sen med en bättre bastu/jacuzzi-session. Sov djupare än på 10 år och vakna till en god frukostbuffé. Checka ut och lämna städningen till oss.

Alla firande behöver inte innefatta övernattning, utan kan även arrangeras utan.

Rum

Vi kan ha upp till 20 övernattande gäster, men kan även samarbeta med ett gästgiveri ett par hundra meter från oss för större sällskap.

• Stugan (dubbelrum, med privat badrum och egen balkong).

• Rum 1 (dubbelrum med delat badrum).

• Rum 2 (dubbelrum, med delat badrum - och husdjursvänligt).

• Familjerummet (2 dubbelsängar, med en stor soffhörna - delat badrum) - kan ta upp till 8 personer. 

> Alla rum är utrustade med lakan, handdukar, platt-TV, Wifi, ett semi-kök (litet kylskåp m. frysfack, mikro, vattenkokare och bestick/porslin). 

Har du några funderingar över våra paketlösningar, eller känner dig redo att boka? Vänligen fyll i formuläret nedan!

Namn
Namn
Mobilnummer
Mobilnummer