”Den perfekta platsen att finna balans, återfå energi och lära känna inspirerande människor!"

 
 

Bed & breakfast

Asphyttan Metta House Bed & breakfast

Vårt Bed & breakfast erbjuder något för alla - oavsett om man reser själv, med en vän eller ett helt sällskap. Om du varken besökt Asphyttan, eller Asphyttan Metta House, innan kommer du snart inse att det finns en hel del att hitta på här - allt från spa, yoga och måleri, till en rad outdoor aktiviteter - vandring, kajak, fiske, längdåkning (vi hyr ut komplett utrustning), skidåkning, bada (14 badplatser) och mycket mer. 

Retreat

Asphyttan Metta House Retreat

Vi erbjuder yoga och mindfulness-retreat - med helpension - som sträcker sig över 2-3 dagar. Våra retreat arrangeras tillsammans med några av våra mest erkända och populära instruktörer. Vårt mål är att ge våra besökare en chans att landa, hitta andningen, återfå sin inre kraft och hitta kreativiteten. 

Konferenser

Hem_konferens.png

Våra konferenser skiljer sig en hel del från den urtypiska konferensupplevelsen - vi skräddarsyr ett paket som kan kombineras av yoga och naturutflykter, fantastiska vegetariska måltider, tid för workshops och tillräckligt med "down time" för att umgås. Vi vill ge våra gäster ny energi, massor av kreativitet och tid åt att faktiskt umgås med varandra - på nya, schyssta villkor.   

 
dagsretreat yoga och meditation asphyttan metta house

Dagsretreat - yin & yang

Är du nyfiken på yoga eller sugen på ny inspiration för din yogapraktik?

Lördagen den 23 mars bjuder vi in 20 personer att ägna en hel dag åt att känna kroppen i rörelse, stillhet och vila. Vi kommer praktisera flera yogaformer: hatha, yin och yoga nidra. För när vi kombinerar yin (vila) och yang (aktivitet) skapar vi en balans och ökad välbefinnande på alla plan.

Tid: 09-20.00 / Pris: 950 SEK

Läs mer om retreatet här

yoga & brunch asphyttan metta house

Trettonde januari

FULLT. Den 13 januari kör vi vår nästa yoga & brunch. Vi börjar med två härliga timmar i yogasalen (hatha och yin) för att sedan avrunda med en go vegetarisk brunch.

Detaljer: 20 platser. 250 kr.

För anmälan, skicka ett sms till Philippa på 0703-751627.

Vårens yogaklasser_asphyttan metta house

Yogaklasser

Den 7 januari kickar vi igång vårens schema, samma dagar men med ny tid!

- Måndagar (yin) - kl 19.00-20.30

- Torsdagar (hatha) - kl 19.00-20.30

Pris: 80 kr drop in / 700 kr för 10-klippkort. FFA-godkänt. INGEN FÖRANMÄLAN KRÄVS.

Läs mer om klasserna här

dagsretreat asphyttan metta house

Dagsretreat med ashtanga & yin

FULLT. Söndagen den 10 februari bjuder vi in 20 personer att ägna en hel dag åt att fokusera på andningen och hur den hjälper oss att hitta vårt ankare, vilket i sin tur utvecklar den naturliga rörelsen och medvetenheten. Workshopen välkomnar alla typer av yogautövare - man behöver inte ha några tidigare erfarenheter av varken ashtanga eller yinyoga.

Tid: 09-16.30 / Pris: 750 SEK

Läs mer om retreatet här

Konsten att leva_logga 2.png

Lyssna på vår podcast!

En podd om yoga, meditation och mindfulness med Simon Lindmark.

Lyssna på senaste avsnittet här.


asphyttan metta house yinyoga retreat

Vintervila för kropp & själ

Den 14 - 17 februari bjuder vi in 16 deltagare att under en helg läka både kropp och själ med yinyoga. I priset ingår även boende på vårt underbara B&B, vällagade vegansk/vegetarisk måltider, inspirerande föreläsningar, egentid i naturen, mys i bubbelpool och bastu.

Läs mer om retreatet här

Insta NF_Kreativt skrivande_Flora och Yrsa.jpg

Kreativa retreat i vinter

Under vintern kommer vi bjuda in till två separata kreativa retreat (31/1-3/2 och 21/2-24/) med författarduon Flora Wiström och Yrsa Keysendal. Det kommer pratas gestaltning, dialog och dramaturgi och ge en mängd olika skrivövningar. Det kommer även pratas om hur man kan leva ett skrivande liv – vare sig det är att bli utgiven författare eller skriva för att komma ikapp sig själv. Och för att neutralisera huvudet kommer vi dyka in i våra kroppar med yogan som verktyg.

Läs mer om retreatet här.

Insta NF_Yinyogalärarutbildning_.jpg

Utbilda dig till yinyogalärare

Vill du utbilda dig till yinyogalärare? Under en härlig vecka i augusti (1-8/8) bjuder vi in den otroligt duktiga, och efterfrågade, yinyogaläraren Elisabeth Kaufmann att lära 18 nyfikna deltagare allt vad som krävs för att kunna leda andra i yinyoga.

Läs mer om utbildningen här

mat_hemsidan.png

Våga testa vegetarisk mat

Är du redan invigd eller kanske lite nyfiken på vegansk och vegetarisk mat?

Maten som serveras hos oss är influerad av smaker från Indien, Thailand och Mellanöstern.

Vi älskar mat och vill inspirera så många som möjligt att utmana både smaklökar och idéer.

Spana in vår meny - klicka här

Events_Värmland_Asphyttan Metta House

Events, kafé &

boutique

Vårt kafé har under sommarsäsongen öppet varje dag mellan 11 och 16 (förutom tisdagar). Stänger för säsongen lördagen 11 augusti.

Under vinterhalvåret har vi enbart öppet i samband med roliga aktiviteter - allt från målarstugor till live-musik och temabaserade luncher.

basta_hemsidna.png

Spakväll

Spat kan bokas av såväl gäster som besökare - så länge ni bokar i förväg. Om ni bokar ett sällskap på 4 personer eller fler har ni garanterat bastun och bubbelpoolen för er själva.

200 SEK per person

Läs mer om spa här

Hemsidan_selfies.png

Philippa & Simon

Var kommer vi (Philippa & Simon) ifrån, och hur hamnade vi i Asphyttan?

Läs mer här