Frigör din inre kraft med KundaliniYoga!

Har du kört på för länge, och gjort stress till en nära vän, utan att ta hänsyn till kroppens signaler?

Under detta KundaliniYoga-retreat hoppas vi kunna revitalisera kroppen med yoga, förbättra kontakten mellan kropp och sinne med harmonisk meditation, bli påmind om naturens skönhet och få tid åt att utveckla nya vänskaper med andra likasinnade. Vi tror att dessa element, när de får leva tillsammans, ger långsiktig kraft för att kunna skapa hållbar förändring.

Vad är kundalini?

Kundaliniyoga är MEDVETENHETENS YOGA. Fokus ligger på upplevelsen av yogan och hur den påverkar dig snarare än strävan efter perfekta positioner, att öva på att se inåt istället för att ständigt söka utanför oss själva. Vi jobbar med dynamiska rörelser, andningstekniker, meditationer och mantran. Detta syftar till ökad självkännedom samt fysisk och mental hälsa.

Vad ingår i priset?

Detta retreat kommer erbjuda 15 platser - och för dessa deltagare ingår helpension - som täcker boende (i vår vackra sovsal, flerbäddsrum eller dubbelrum), sängkläder, tre hemlagade vegetariska måltider per dag (frukost, lunch och kvällsmat), frivilliga meditationssittningar (varje morgon och kväll), 2-3 yogaklasser per dag, yogamattor och yogautrustning, inspirerande teori, naturupplevelse, bad i bastu och bubbelpool och så mycket mer.

Priset är nedbrutet beroende på vilken boendeform man väljer:

  • Sovsal, med delat badrum 2,400 SEK (7 platser)

  • Två flerbäddsrum, med delat badrum: 2,600 SEK (6 platser)

  • Ett dubbelrum med privat badrum: 2,900 SEK (2 platser)

Om du bokar innan 1a mars får du EARLY BIRD-erbjudande - dvs 200 kr rabatt! 

Sista anmälningsdatumet är 30e mars.

För att behålla sin plats behövs en deposition (1,000 SEK) betalas in 24 h från dess att bokningen genomförts - mer info om betalning sker i direkt kontakt med oss på Asphyttan Metta House. 

Vad behöver man för förkunskaper?

Du behöver inga förkunskaper från yoga och du behöver inte vara vig (en vanlig uppfattning).

Det är bra om du klarar att sitta på golvet i skräddarställning men det är inte en förutsättning för att delta. Passen är upp till 90 minuter långa men då ingår även vila. Vi håller oss till lätta och medelsvåra pass i detta retreat.

Om du har några svåra skador eller allvarliga sjukdomar, kroppsliga eller mentala kan det vara bra om du frågar din läkare/sköterska/terapeut ifall det är lämpligt att delta i Kundaliniyoga just nu. Du kan även diskutera med Karin i förväg och ställa frågor innan du bokar dig. Om du är gravid bör du hellre delta vid gravidyoga (såvida du inte är van yogini, då beslutar du själv). Kundaliniyoga enligt den tradition vi utövar, dvs enl Yogi Bhajan, är inte farlig men det kan vara utmanade och det kan var mindre lämpligt i vissa skeden i livet.

– Hör av dig vid frågor eller funderingar.

Karin, vår instruktör

Karin Zeitelberg har utövat KundaliniYoga i mer än 15 år och utbildade sig till lärare år 2011. Hon har även MediYoga-utbildning. Karin håller regelbundna klasser där hon råkar bo, vilket just nu är i Filipstad. Hennes spirituella namn är Manavmeet Kaur.

Karin  2.png