KAFÉ, RESTAURANG & EVENT VENUE - Kaféet kan lätt förvandlas från ett mysigt kafé, till en restaurang, eller en venue för kalas. Kaféet kan ta uppåt 50 fikagäster, medan middagsbjudningar kan kan ta uppåt 20-25 gäster. Om ditt kalas beräknas vara större än så kan man hosta eventet i hembygdsgården, som ligger precis jämte Asphyttan Metta House (50 meter). Här kan vi huserar kalas med upp till 60 gäster. 

ÖPPETTIDER

Kaféet: Från 1 juni - 11 augusti 2018 är kaféet öppet varje dag (förutom tisdagar), mellan 11.00 och 16.00. Från augusti-maj är kaféet öppet oregelbundna tider - så om man är sugen på en fika, men osäker på om det är öppet så rekommenderar vi er att kolla upp vad vi postat på vår Facebook eller Instagram. 

Restaurang: Restaurangen är ingen så kallad "drop in restaurang", utan gäster behöver boka sin sittning i förväg för att kunna förvänta sig en hemlagad måltid. Vi lagar för såväl B&B-gäster (minst 4 personer) som besökare (med minst ett sällskap på 6 personer). Middagssittningar brukar normalt vara mellan 18.00 och 20.00. Se meny längre ner på denna sida. 

STORLEK PÅ SÄLLSKAP

Privata middagar i kaféet: 6-30 personer

Privata events/kalas i Hembygdsgården: fler än 30 personer

SPA-PAKET - Besök oss för en helkväll! För 450 kr per person får ni en två rätters middag och två timmars fri tillgång till spa-avdelningen. Detta erbjudande gäller för sällskap om minst 4 personer. 

DRIFTEN - Kaféet drivs av oss, Philippa och Simon, som får världens bästa backning av ett helt fantastiskt team - Julia, Julia och Tova. Tre briljanta kvinnor, med super-skills i matlagning, bakning och att ge 100% service.